Η “σταθερή αξία” των μεταφορών

Μεταφορές & υπηρεσίες

Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές κρατούν την ηγετική θέσεις τους ανά τον κόσμο. Οι υψηλοί όγκοι οδικών μεταφορών οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Τα φορτηγά μπορούν να κάνουν αποτελεσματικές παραδόσεις 24 ώρες την ημέρα, ανεξάρτητα από τα δρομολόγια και προγράμματα των αεροπορικών εταιρειών, των σιδηροδρόμων και των λιμένων.
  • Η χρήση οδικής μεταφοράς επιτρέπει την ευέλικτη δρομολόγηση και την ανίχνευση φορτίου με δεδομένα από σύγχρονα συστήματα πλοήγησης GPS .
  • Σε περίπτωση παράδοσης εμπορευμάτων μικρής απόστασης, η μεταφορά με φορτηγά ελαχιστοποιεί το οικονομικό κόστος.

Στην Cargo Euroland η συνεχής προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες μας ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τους για την αποτελεσματική μεταφορά των φορτίων τους. Η Cargo Euroland κατόρθωσε να φτιάξει ένα δίκτυο χερσαίων μεταφορών αξιόπιστο παρέχοντας τους τον καλλίτερο συνδυασμό Οικονομίας, Χρόνου παράδοσης και Ασφάλειας.

Λόγω δε της συνεργασίας μας, με τις μεγάλες μεταφορικές εταιρείες μπορούμε να προσφέρουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική και να διατηρούμε υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών.

Οδικοί άξονες που εξυπηρετούμε:

Ισπανία, Ιταλία (ΒΟΡΕΙΑ & ΝΟΤΙΑ), Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Κύπρος, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Σλοβακία, Βαλκανικές χώρες.

ΚΛΑΔΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση Door to Door, όλων των τύπων και μεγεθών normal προϊόντων, ξηρών, νωπών, κατεψυγμένων, υγρών τροφίμων, φαρμάκων, Α΄υλών σε φορτώσεις πλήρων (Full truck) και ομαδικών φορτίων (groupage).

Η οργάνωση και πραγματοποίηση των μεταφορών Από και Προς την Ευρώπη βασίζεται σε Εβδομαδιαίο πρόγραμμα αναχωρήσεων.

Διαθέτουμε πλήθος έμπειρων αξιόπιστων συνεργατών και ανταποκριτών, πού διακατέχονται από τις ίδιες αρχές εξυπηρέτησης με την εταιρεία μας.

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια Αστικής ευθύνης Διαμεταφορέα και την ασφάλεια CMR των Αυτοκινήτων των επαγγελματιών αυτοκινητιστών συνεργατών. Επιπλέον, όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη, είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Ο διαθέσιμος και διαχειριζόμενος στόλος των αυτοκινήτων παρέχει ποικιλία δυνατοτήτων όπως:

  • Φορτηγά οχήματα Normal Trucks 13,6 m κοινού ξηρού φορτίου κάθε είδους και Α΄υλών (Mουσαμά & Βox )
  • Υπερμεγέθη οχήματα Jumbo trucks.
  • Βυτία μεταφοράς τροφίμων.
  • Φορτηγά οχήματα, ψυχρού φορτίου ελεγχόμενης ψύξης Reefer, Frigo, για μεταφορά φρέσκων και ευπαθών προϊόντων (φρούτα, κατεψυγμένα τρόφιμα, φάρμακα)
Ελληνικα