Η οικονομική λύση για μεγάλους όγκους φορτίων.

Το τμήμα Θαλασσίων μεταφορών σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους Liners, παρέχει πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο για τις εισαγωγές, όσο και για τις εξαγωγές των εμπορευμάτων σας.

Αναλύει τις μεταφορικές σας ανάγκες και βρίσκει τη βέλτιστη διαδρομή, με συνιστώσες την καλύτερη τιμή στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Από μία μικρή ομαδική αποστολή (groupage) έως και την αποστολή πολλών container, το φάσμα των υπηρεσιών παρέχεται πάντα με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ως γνωστόν υπάρχουν πολλά έγγραφα που πρέπει να σταλούν σε σχέση με τις θαλάσσιες εμπορευματικές μεταφορές. Έχουμε την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε.

Η Cargo Euroland έχοντας υπ’ όψιν την παγκόσμια τάση της όλο και αυξανόμενης αγοράς του ομαδοποιημένου φορτίου ,αναπτύσσει και παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα αποστολής φορτίου από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Συνήθεις γραμμές εξυπηρέτησης: Aπό και προς Ευρώπη, Αμερική, Κύπρο, Κίνα και Άπω Ανατολή.

Οι θαλάσσιες εμπορευματικές μεταφορές είναι ένας ασφαλής τρόπος μεταφοράς μεταξύ των ηπείρων. Συνιστούμε τις θαλάσσιες μεταφορές αν επικεντρωθείτε στο συνολικό κόστος και όχι στην ταχύτητα.

Full Container Loads (FCL) & Less Container Loads (LCL)

Η Cargo Euroland παρέχει την δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς τόσο σε πλήρεις ,όσο και σε μερικές φορτώσεις container, όλων των διαθέσιμων τύπων, από έναν πραγματικά ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο, με μεγάλη δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Οι αποστολές των εμπορευμάτων οργανώνονται είτε πόρτα/πόρτα (Door to Door), είτε λιμάνι/λιμάνι (Port to Port ) και πάντα σύμφωνα με τις δικές σας μεταφορικές ανάγκες.

Ελληνικα